Daegu Public Library competition

The project for the new Daegu Gosan Public Library [by Kim Hyun Seok, Alberto Casarotto, Linda Larice] – a new hub of culture, knowledge and relationships – draws upon the idea of public “space”, which is open, visible and recognizable by anyone. The building draws inspiration from and imitates the lightness of turning the pages of a book through the superimposition of four main floor slabs that partially fold in the wind.  —Cristian Chierici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s